miercuri, 5 aprilie 2017

Produsele Klausberg - o alegere inteligentă pentru bucătărie

Nicio cameră nu are atât de multe funcţionalităţi precum o bucătărie. Acesta a evoluat, de-a lungul timpului, de la un spaţiu exclusiv utilitar la unul unde preparăm mâncarea, unde servim masa şi unde, uneori, chiar ne întâmpinăm oaspeţii. Sunt destule motive să acordăm o atenţie sporită felului în care arată această încăpere din locuinţa noastră, fără a pierde, însă, din vedere, utilitatea obiectelor care ne populează bucătăria.
În topul celor mai practice şi mai estetice vase şi ustensile se află produsele Klausberg. Ele sunt fabricate, fără nicio excepţie, din oţel inoxidabil de foarte bună calitate, în combinaţie cu alte materiale precum sticla şi ceramica, după ultimele tendinţe tehnologice. Funcţionalitatea şi aspectul lor atrăgător merg mână în mână cu preţurile atractive.

Pentru prăjituri delicioase
Seturile de tăvi şi diversele forme pentru prăjituri pot fi folosite la coacerea cozonacilor, pregătirea torturilor şi a altor prăjituri de bun gust atât de dorite de cei mici, mai ales de sărbători. În tăvile Klausberg puteţi găti, cu încredere, orice fel de mâncare. Suprafaţa anti-aderentă face ca mâncarea să nu se lipească. Asigură o distribuţie uniformă a căldurii, ceea ce le face ideale în prepararea peştelui sau a fripturii. În plus, orice gătiţi în aceste vase este gata rapid. La final, se curăţă foarte uşor, sub jetul de apă.

Râşniţe, carole şi sufertaşe inteligente
Râşniţele Klausberg sunt confecţionate, o parte dintre acestea, din lemn de cauciuc, foarte rezistent la lovituri. Cele din inox sunt, de asemenea, rezistente, dar pot avea şi multiple funcţionalităţi, fiind utile şi pentru păstrarea condimentelor.
Oferta Klausberg conţine şi modele atractive şi practice de recipiente utile pentru păstrarea alimentelor. Caserolele pliabile sunt fabricate din silicon, ceea ce vă ajută să le depozitaţi, cu uşurinţă, în cămară, fără a ocupa mult spaţiu. Acestea se închid ermetic, pentru a preveni scurgerea lichidelor, în cazul în care păstraţi în ele fructe, legume sau preparate cu sos. Dotate cu mâner confortabil, sufertaşele sunt potrivite nu numai pentru a păstra mâncarea la frigider, ci şi pentru a transporta, cu uşurinţă, orice preparat, fie că mergeţi la serviciu sau faceţi o ieşire la iarbă verde. Nu este nevoie să vă îngrijoraţi că v-aţi putea murdări din cauza scurgerilor din sufertaş deoarece şi aceste recipiente se închid ermetic. Disponibile în diferite culori şi mărimi, ele pot avea unul sau două compartimente.

Ustensilele nu zgârie, cutiile de pâine economisesc spaţiul
Ustensilele Klausberg reprezintă întreaga gamă de care aveţi nevoie în bucătărie: lingură simplă, lingură pentru paste, spumieră, spatulă, polonic şi tel. Sunt prevăzute cu un mâner anti-alunecare, pentru a le putea agăţa cu uşurinţă şi a le avea, astfel, mereu la îndemână. În plus, le puteţi folosi cu încredere şi atunci când aveţi de amestecat mâncarea în vase fabricate din materiale delicate întrucât nu le vor zgâria.
La fel ca toate celelalte produse Klausberg, şi cutiile de pâine au un design elegant, unele minimaliste, imitând marmura, altele primăvăratice, cu modele florale, vesele, colorate şi pline de viaţă. Partea practică constă în uşurinţa în utilizare şi în faptul că nu aveţi nevoie de spaţiu suplimentar pentru a le deschide. Rezistenţa materialelor din care sunt produse cutiile de pâine vă oferă garanţia utilizării lor vreme de ani buni.

Aparatul de făcut cârnaţi – alegerea gospodinelor deştepte
Cât despre aparatul de făcut cârnaţi de la Klausberg, putem spune că este o binecuvântare pentru amatorii tradiţionalilor cârnaţi. Cu ajutorul lui, vă puteţi prepara cârnaţii oricând, rapid şi uşor. Veţi simţi utilitatea lui în special în preajma sărbătorilor, când trebuie să staţi la cozile interminabile din hypermarketuri pentru câteva bucăţi de cârnaţi. Mai mult, veţi avea garanţia unui preparat poaspăt şi a unui aparat atât de rezistent încât l-aţi putea folosi întreaga viaţă, acesta fiind fabricat, bineînţeles, din inox.

Ceainice şi infuzoare pentru munte, pentru mare
Clasicele ceainice de la Klauberg sunt proiectate în aşa fel încât să îmbine tradiţionalul cu modernul. Atunci când serviţi un ceai împreună cu familia sau prietenii, veţi putea crea o atmosferă în care eleganţa şi bunul gust vor căpăta o nuanţă autentică, departe de imitaţiile stângace ale ceainicelor care au invadat piaţa produselor autohtone. La fel de bine puteţi opta şi pentru un infuzor din oţel inoxidabil şi sticlă termorezistentă.
Iar dacă vreţi să vă păstraţi ceaiul cald (sau cafeaua) puteţi alege un termos de inox cu pereţi dubli. Este uşor de transportat şi, pentru că vara bate la uşă, v-ar fi de un real folos. Gândiţi-vă numai la gustul reconfortant al apei reci sau al sucurilor proaspete.

Vă invităm să consultaţi înteaga ofertă de produse Klausberg. Vă garantăm că veţi gusta diferenţa.


Niciun comentariu: