marți, 13 iunie 2017

Esmeyer - pentru mese bine gătite

De câte ori decidem că avem nevoie de anumite ustensile în bucătărie, fie că dorim o achiziţie nouă, de care nu ne-am mai folosit, fie că trebuie să înlocuim un produs care s-a deteriorat, este necesar să cunoaştem foarte bine brandurile de pe piaţă şi să facem o analiză obiectivă a raportului dintre preţ şi calitate.

În fond, cine nu îşi doreşte lucruri de calitate de care să se poată folosi cât mai mult timp? În prezent, suntem bombardaţi cu fel şi fel de produse ale unor branduri de care nici nu am mai auzit. Nu toate, însă, sunt obscure. Iar dacă nu am mai auzit, până la momentul respectiv, de un anumit brand, acest lucru nu înseamnă că produsele sunt de o calitate îndoielnică.

Cine este Esmeyer
La o analiză a brandurilor care comercializează produse de bucătărie, am decis să ne oprim şi la Esmeyer. Deşi nu este un nume nou pentru amatorii lucrurilor de calitate, rezonanţa brandului german în România este destul de slabă. Din totalul românilor care caută, pe google, produse de bucătărie, doar aproximativ 20 pe lună sunt interesaţi de brand. Întrucât informaţiile despre acest subiect sunt destul de puţine, am decis să vă informăm cu privire la ceea ce înseamnă produsele Esmeyer. Mai departe, veţi putea lua deciziile în cunoştinţă de cauză.

Esemyer este o companie germană cu tradiţie, cu sediul în Erkrath, care se ocupă de catering şi comercializarea produselor de bucătărie. Compania activează pe piaţă din 1949 şi s-a axat, în principal, pe vânzarea ustensilelor de bucătărie, cu precădere tacâmuri. Acestea, precum şi multe alte produse de acest fel, sunt fabricate din oţel inoxidabil și au o manufactură atent finisată, inclusiv când e vorba de detalii. Produsele, fabricate în mare parte din inox 18/0 sunt durabile şi au un design modern şi versatil. 

Fabricate din inox de calitate
Când spunem despre un obiect că este produs din inox 18/0, înseamnă că acesta conţine 18% crom din oţel inoxidabil, fără a include, în compoziţia materialului, şi nichel. Cromul este rezistent la pete, rugină, coroziune şi este un metal foarte solid. Din acest motiv, este alegerea preferată în domeniul industriei de tacâmuri, fie că sunt destinate restaurantelor, fie că sunt de uz casnic. De fapt, cele mai multe restaurante folosesc tacâmuri din inox 18/0, cel puțin în Statele Unite. Ambele materiale – atât inox 18/0, cât şi inox 18/10 – sunt căutate inclusiv pentru capacitatea lor de a-şi menţine un aspect strălucitor, "ca nou", probabil chiar pentru o viaţă întreagă, dacă sunt îngrijite corespunzător. Dacă ne gândim bine, folosim tacâmurile doar ocazional, atunci când gătim. Şi chiar dacă amestecăm, uneori, în apa fiartă, acest lucru nu le va afecta finisajul. Se aplică în cazul produselor de marcă, precum cele de la Esmeyer, care sunt extrem de rezistente. 

De fapt, indiferent de procentajul metalelor folosite în compoziţia unui produs, ceea ce face diferenţa este manufactura acestuia. Calitatea depinde de producător, dar şi de produsul în sine. Ustensilele de la Esmeyer, prin fineţea inoxului din care sunt produse sunt la fel de bune şi de longevive precum cele fabricate din inox 18/10. 

Așadar, de câte ori plănuiți să vă cumpărați ustensile, informați-vă cu privire la renumele companiei care le vinde. Numele brandului, reputația, opiniile clienților trebuie să fie principalele criterii de selecție.

Nu în ultimul rând, vă recomandăm să căutați produse moderne și elegante ca voi; unele destinate atât utilizării zilnice, dar care pot fi folosite și cu ocazia unor evenimente speciale. 

Mai jos, vă prezentăm câteva dintre cele mai populare produse ale brandului Esmeyer, cu un design potrivit oricărei ocazii și la un preț mai mult decât convenabil. Mai departe, decizia vă aparține.

Set de cuţite cu lamă de inox, Esmeyer, 7 piese, seria Quasere
Setul conţine combinaţia clasică de cuţite necesare în orice bucătărie. Include şi un suport acrilic rotativ şi conţine: 
  • 1 cuţitul bucătarului
  • 1 cuţit pentru pâine
  • 1 cuţit pentru dezosat
  • 1 cuţit universal
  • 1 cuţit pentru decojit
  • 1 foarfecă
  • 1 suport

Suport decorativ  pentru lumânări, Esmeyer, seria Jolly
Suportul este fabricat din bambus şi inox, fiind potrivit pentru trei lumânări.
Set pentru salată Esmeyer, 3 piese, seria Wing
Setul include un bol rotund şi două linguri pentru salată. Piesele sunt fabricate din plastic acrylic.
Set de cuţite pentru brânză, Esmeyer, 3 piese, seria Juno

Pentru pasionaţii de brânzeturi, este setul ideal pe care-l puteţi face cadou cu ocazii speciale. Pentru rezistenţă maximă, cuţitele sunt fabricate dintr-o singură bucată de material, din oțel inoxidabil 18/0.
Setul conţine: 
  • 2 cuţite pentru tăiat brânza
  • 1 cuţit pentru întins pe pâine

Set de linguriţe pentru cafea Esmeyer, 6 piese, seria Sylvia


Set de 6 liguriţe ambalate în cutie pretabilă pentru cadou. Linguriţele, din oțel inoxidabil 18/0, au un finisaj lucios și sunt ideale pentru cafea.


Set de tacâmuri din inox, Esmeyer, 16 de piese cu suport din lemn, seria Tanja
Tacâmurile sunt fabricate din oţel inoxidabil 18/0 lucios. Sunt durabile datorită densităţii şi grosimii materialului.
Setul conţine: 
  • 4 linguri 
  • 4 furculiţe 
  • 4 cuţite  
  • 4 linguriţe

Set de tacâmuri din inox, Esmeyer, 24 piese, seria Joyce

Tacâmurile sunt fabricate din oţel inoxidabil 18/0 lucios, cu finisaj satinat pe partea din faţă a mânerului. Sunt durabile datorită densităţii şi grosimii materialului (2-2,5 mm).
Setul conţine: 
  • 6 linguri 
  • 6 furculiţe 
  • 6 cuţite  
  • 6 linguriţe

Set recipiente ceramică Bonjour, 4 piese, Esmeyer 
Ideale pentru păstrarea condimentelor în condiţii optime. Datorită aspectului estetic, pot fi un cadou excelent.



Suport pentru sticle Esmeyer, seria James


Un suport pentru sticle înseamnă mai multă ordine în bucătărie. Este potrivit pentru oameni practici, iar designul modern îl face ideal într-o bucătărie mobilată după ultima modă.


Set de ustensile pentru grătar. Esmeyer, 6 piese

Setul este ideal pentru preparate la grătar şi conţine un şorţ care poate fi folosit şi pentru depozitarea ustensilelor.
Setul conţine: 
  • 1 furculiţă
  • 1 spatulă 
  • 1 cleşte 
  • 1 pensulă din silicon 
  • 1 mănuşă din bumbac 

Set de tacâmuri pentru peşte, Esmeyer,12 piese, seria Sylvia

Tacâmurile sunt fabricate din oţel inoxidabil 18/10 lucios. Sunt durabile datorită densităţii şi grosimii materialului (2,5 mm).
Setul conţine: 
  • 6 furculiţe pentru peşte
  • 6 cuţite pentru peşte
Pentru mai multe produse Esmeyer, click aici.


Dacă vă abonaţi la Newsletterul nostru, veţi primi, pe e-mail, un cod de reducere de 5% valabil la orice comandă, precum şi multe reţete, informaţii utile şi promoţii.


Niciun comentariu: