joi, 12 octombrie 2017

Rețetă de cartofi la cuptor înfășurați în bacon afumat

Din când în când, avem nevoie să ne destrăbălăm (culinar vorbind), chiar dacă acest lucru înseamnă
vreo câteva calorii în plus… sau mai multe. În această rețetă, vă vom prezenta ceva periculos de delicios, atât de delicios încât vă va lăsa gura apă. Cartofi la cuptor înfășurați în bacon afumat. Nimic complicat sau derutant. De fapt, ingredientele sunt cât se poate de familiare și folosite de mulți dintre noi. Însă combinația dintre aceste două ingrediente va provoca un real dezmăț culinar.

INGREDIENTE:
  • 3 cartofi tăiați felii
  • 18 bucăți bacon afumat
  • 10 g chili
  • Piper proaspăt măcinat
  • Sos barbeque
Timp de preparare: 45 de minute
Nivel: ușor
Porții: 4 – 6

MOD DE PREPARARE:
1. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius și fixați un suport peste o foaie de copt (pentru a ține baconul prins de cartofi). Înfășurați fiecare cartof cu câte o bucată de bacon și asezonați  cu chili și piper.
2. Lăsați să se coacă timp de 33 - 35 de minute până când cartofii sunt fragezi, iar baconul este crocant.
3. Serviți cu sos barbeque și / sau sos de usturoi. De asemenea, ați putea încerca deliciosul sos Ranch, originar din america. Puteți accesa rețeta aici.

Voi ce rețete de cartofi la cuptor preferați?

Vă recomandăm și alte rețete de preparat la cuptor:

Pentru reţete, informaţii utile în bucătărie şi promoţii, abonaţi-vă la Newsletterul nostru. Totodată, veţi primi, pe e-mail, un cod de reducere de 5% valabil la orice comandă.
Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu informaţii şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)

Niciun comentariu: