joi, 1 martie 2018

Salată cremoasă de pui cu căpşuni în bolul de salată Nava, seria Carreaux

Este atât de minunat să poţi ieşi în curtea din spatele casei şi să plantezi tot ceea ce doreşti! În orice caz, începând cu luna martie, pieţele abundă în salate proaspete care sunt gata de a fi servite.
Sperăm că vă place salata deoarece se numără printre verdeţurile pe care le vom servi în următoarele săptămâni.
În această notă, vă prezentăm o reţetă care conţine salată, căpşuni şi pui la grătar. De ce să aruncaţi puiul pe un aşternut de legume şi verdeaţă când puteţi prepara o reţetă cu totul deosebită? Dacă sunteţi fani ai puiului cu salată, veţi îndrăgi acest preparat.

Porţii: 3

INGREDIENTE:
  • 200 g pui gătit şi tocat
  • 40 g ceapă dulce (ex. Vidalia) tocată mărunt
  • 30 g nuci uscate uşor şi tocate
  • 15 g mentă tocată mărunt
  • 200 g căpşuni feliate
  • 450 g salată

MOD DE PREPARARE:
  Bol adanc pentru salata Nava, portelan, diametru 23,8 cm, seria Carreaux1. Într-un castron mic (puteţi folosi castronul de salată din bambus de la Nava), amestecați bine, cu un blender, toate ingredientele pentru dressing.

2. În bolul de salată de la Nava, seria Carreaux, amestecaţi puiul gătit, ceapa, nucile, menta și căpșunile. Turnaţi dressingul peste amestecul de pui și amestecaţi din nou, până când este bine acoperit. Gustaţi; condimentaţi după gust cu sare și piper.

3. Împărțiți foile de salată în trei farfurii răcite. În fiecare farfurie puneţi, peste salată, 1/3 din salata de pui și serviți.

Valori nutriționale (pe porție): 385 calorii, 27,8 g total de grăsimi, 75 mg colesterol, 115,4 mg sodiu, 477,9 mg potasiu, 14,5 g carbohidrați, 3,4 g fibre, 9,4 g zahăr, 20,9 g proteine.

Aşteptăm sugestiile voastre pentru alte moduri creative de a folosi salata. 


Vă recomandăm:

Pentru reţete, informaţii utile în bucătărie şi promoţii, abonaţi-vă la Newsletterul nostru. Totodată, veţi primi, pe e-mail, un cod de reducere de 5% valabil la orice comandă.
Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu informaţii şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)

Niciun comentariu: